tisdag 11 november 2008

Watchmen

En månad kvar till vår resa. vi spenderar dom tolv sista dagarna i New York och både kalle och jag kände vi hade tid att åka någon annanstans under den tiden eftersom vi varit där förut. Så vi började kolla upp var vi kunde åka som var varmt och nära, så vi valde mellan Mexico, tahiti, Bahamas och det vi valde, Puerto Rico! så himla grymt, trodde aldrig jag skulle åka dit men nu är biljetterna köpta o allt. Vi ska bo i en stad som heter Rincon på västra sidan av ön och det är en av världens kändaste surfspots och håller många tävlingar. så den nionde februari till den trettonde februari ska vi förhoppningsvis bli lite brun. Och vilket sjudundrande pris de blev, vi köpte samtidigt biljetter till Canada också, en väg från San Francisco till Toronto, Canada OCH från New York till Puerto Rico och tillbaka för 3810:-

Idag kom det ut nya Watchmen posters och dom var sjukt snygga, jag längtar ihjäääl mig efter premiären, inte varit såhär peppad sen The Dark Knight kom ut. är salig över The Spirit också. Och den kommer vi kunna se i USA! Den är utan tvekan min favorit Graphic Novel och som jag tjatat om många gånger, Alan Moore är min gud!


Håller på att läsa Sherlok Holmes, den krypande mannen nu och den är lysande, älskar Arthur Conan Doyles berättelser, har alltid gjort och denna bok med 14 berättelser är lysande.

2 kommentarer:

Plats för luft sa...

Förstår att ni längtar!!! Jag hade haft värsta resfebern redan.

Kul, kul med folk som ger sig iväg för att se saker.

nataber sa...

men vafaaan! jag har ju länkat dig helt fel. till nån annan blogg. inte undra på att du aldrig uppdaterat eftersom jag läst fel blogg! haha. nu ska här läsas!