torsdag 2 oktober 2008

Burberry

Nu är besöket hos mamma klart för denna vecka, känns sådär att flytta in hos mamma igen när man bott ensam så länge, jag längtar efter en egen lägenhet.. men men you gotta do what you gotta do när du måste spara pengar.
Nu är jag hos Kalle iaf, sköönt, stor lägenhet och en stoor säng, men att åka tåg är en bitch.

Fått hem massa nya serietidningar, börjat läsa House Of M, Gotham Central, Top 10, Nyx och Scott Pilgrim.
vet inte vad det är med mig och comicbooks alltså, alltid älskat dom, alltid älskat att läsa.. när jag var liten satt jag varje dag efter skolan i pappas serietidningsaffär och läste ögonen ur mig (ajjemen, min pappa är ganska cool ibland)
Då var mina favoriter dom gamla westernserierna, Fantomen och allt Don Rosa hade gjort med Kalle Anka.
Läste tom när jag gick till skolan, kommer ihåg en gång en kille som va lite äldre än mig tyckte de va astöntigt skrek en gång till mig "TÖNT, vad går du i, trean eller?" Jag då som gick i sexan säger tillbaka "nääe ettan" och tyckte då de var världens bästa comeback :)
Det var nog enda gången jag sa emot nån som tracka mig.
Var supemobbad när jag gick i mellanstadiet, (rödhårig, var med i schackklubben, läste hela tiden och hade tandställning OCH glasögon haha Maybe I had it coming...)
speciellt av en tjej som hette Madde som nu för tiden bor kvar i den lilla skithålan vi bodde i d och jobbar på McDonalds, hehe sweet life.

Imorn är de spelning i Norris och jag och frugan ska sitta i kassan, yesyesyall!

comsi comsi...

3 kommentarer:

¤Captain¤ sa...

asså, vart får du tag i alla tidningar?

Fia-NerdForLife sa...

NU fatttade jag att man kan få kommentarer ;)
oj, ja jag har samlat ganska länge så har köpt många dom gånger jag varit i usa ioch Australien och sedan finns de ju asbra affärer i sthlm och internet såklart! gillar du också tidningar?? :D

¤Captain¤ sa...

jahaaa ok...nee asså jag vet inte...som liten läste jag jääämt serietidningar men har nog lagt ner det...tycker fortafarnde d e kul dock , men kan ju inte hitta dem intressanta som man läste en gng i tiden..:P

(kul att du börjar lära dej det där emd bloggning..he he)